Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Video: Editors dovršili snimanje albuma

08.04.2013. Tim Hrvaćanin
foto:facebook.com/editors

foto:facebook.com/editors

Pjevač benda iz Birminghama, Tom Smith, na svom je Twitter profilu objavio poruku da je “album gotov, da se danas masterira”. Bendu će ovo biti četvrti studijski album, sniman je u Nashville-u s producentom Kings Of Leona, a vjerojatno će biti objavljen prije ljeta i ljetnih festivala, u sklopu kojih će Editorsi gostovati na zagrebačkom INMusic festivalu (a od ostalih nastupa, headlineri su belgijskog festivala Rock Werchter, uz bok Bluru, The National i Depeche Mode).

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari