Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Video: Sigur Ros najavili album i objavili novu pjesmu!

22.03.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: sigur-ros.co.uk/kveikur/

Foto: sigur-ros.co.uk/kveikur/

Islandski post-rock čudaci Sigur Ros danas su potpuno neočekivano, putem svoje službene stranice i profila na društvenim mrežama, najavili izlazak novog studijskog albuma u lipnju. Album imena “Kveikur” sadržavat će devet pjesama, a najavljuje ga singl Brennistein, za koji već na prvo slušanje možemo reći da je nešto potpuno drugačije od dosadašnjeg opusa Sigurovaca.

Prošle godine izdali su hvaljeni album “Valtari” (kojem je prethodila višegodišnja pauza), nakon čega je uslijedila svjetska turneja, a za ovo ljeto imaju najavljeno više festivalskih nastupa. Bend će album izdati kao trio, jer ih je nedavno napustio klavijaturist Kjartan Sveinsson.

Popis pjesama:

Brennistein
Hrafntinna
Isjaki
Yfirbord
Stormur
Kveikur
Rafstraumur
Blapradur
Var

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari