Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Glazba

Video: Sigur Ros najavili album i objavili novu pjesmu!

22.03.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: sigur-ros.co.uk/kveikur/

Foto: sigur-ros.co.uk/kveikur/

Islandski post-rock čudaci Sigur Ros danas su potpuno neočekivano, putem svoje službene stranice i profila na društvenim mrežama, najavili izlazak novog studijskog albuma u lipnju. Album imena “Kveikur” sadržavat će devet pjesama, a najavljuje ga singl Brennistein, za koji već na prvo slušanje možemo reći da je nešto potpuno drugačije od dosadašnjeg opusa Sigurovaca.

Prošle godine izdali su hvaljeni album “Valtari” (kojem je prethodila višegodišnja pauza), nakon čega je uslijedila svjetska turneja, a za ovo ljeto imaju najavljeno više festivalskih nastupa. Bend će album izdati kao trio, jer ih je nedavno napustio klavijaturist Kjartan Sveinsson.

Popis pjesama:

Brennistein
Hrafntinna
Isjaki
Yfirbord
Stormur
Kveikur
Rafstraumur
Blapradur
Var

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari