Glazba

Nova glazba: Ane Paška, Sun U, Phaneron, Šajzerbiterlemon i drugi

Vrijeme čitanja: 2 minute

Pobjednički singl prošlog tjedna Venom ima bend Velocity Zero.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Phaneron, Mind Zoo, Šajzerbiterlemon, M.O.R.T., Ivo Sivo, Đutko, SUN U i Ane Paška & FengSshui .

Strane preporuke za slušanje su Incubus, Bob Dylan, Angels & Airwaves, Bon Iver i Florence + The Machine.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Dodijelite svom favoritu glas i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Phaneron – Tolerancija

Tolerancija je singl s prošlogodišnjeg i još uvijek aktualnog albuma „Rekord ploča” zagrebačkog benda Phaneron. Autor teksta pjesme je Stefan Nožica, dok video broj potpisuje Diana Kralik.

Mind Zoo – Blind Man’s Mirror

Splitski bend Mind Zoo predstavili su spot za novi singl Blind Man’s Mirror. Toni Ljubić potpisuje stihove dok je cijeli bend zaslužan za glazbu i aranžman. Ivan Ožić Bebek autor je lyric videa.

Šajzerbiterlemon – Metak

Nikola Stojanović redatelj je spota za Metak, četvrti singl s prvog albuma „Iza naših zidova” objavljenog prošle godine od strane beogradskog tria Šajzerbiterlemon.

M.O.R.T. – Good song about good stuff happening just around the corner

Povodom Dana planeta Zemlje grupa M.O.R.T. predstavila je videospot za novi singl Good song about good stuff happening just around the corner. Singl se nalazi na prvom engleskom albumu M.O.R.T.-a naziva „Standing Runningman”, objavljenog u rujnu prošle godine.

Ivo Sivo – Istina 2

Istina 2 je prvi singl kojeg je objavio Ivo Sivo, trećina nekadašnjih Dječaka. Reper je napisao stihove, glazbu V1TO, Senseji i Sean Houston. D media potpisuje spot.

Đutko – To se neće dogoditi

To se neće dogoditi novi je singl s albuma „Slušaj mala!”. Đutko je autor teksta i glazbe a aranžman je napravljen s Plodovima zemlje. Ista je kombinacija zaslužna i za spot kojeg je montirao Dario Tošić.

SUN U – T.R.A.G.

Kantautorica Sun U snimila je svoj prvi singl na hrvatskom jeziku. Glazbenica je autorica teksta i glazbe za T.R.A.G. a potpisuje i režiju spota.

Ane Paška & FengShui – Treći svjetski mir

Ane Paška je s paškim bendom FengShui i njihovom pjesmom Universe ostvarila suradnju za Treći svjetski mir, njen autorski video.

Strana glazba – preporuka za slušanje

Incubus – Karma, Come Back

„Trust Fall (Side B)” novo je EP izdanje koje su Incubus objavili prije nekoliko dana. Karma, Come Back jedan je od novih singlova.

Bob Dylan – I Contain Multitudes

Legendarni Bob Dylan je, tri tjedna od posljednjeg, objavio još jedan novi singl I Contain Multitudes.

Angels & Airwaves – All That’s Left Is Love

All That’s Left Is Love je novi singl koji su predstavili Angels & Airwaves ( projekt Toma DeLonga – blink 182 ). Zarada od pjesme ići će u fond za borbu protiv korona virusa u Americi.

Bon Iver – PDLIF

Bon Iver će sav prihod od streamanja novog singla PDLIF ( Please Don´t Live In Fear) donirati zdravstvenim radnicima.

Florence + The Machine – Light Of Love

Light Of Love je bila snimljena i namijenjena za album „High as Hope” Florence + The Machine, no ipak je objavljena tek sada.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

Be social

Komentari