Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Glazba

Finski Flow festival dolazi u Ljubljanu te dovodi Pet Shop Boys, Run The Jewels, Caribou i mnoge druge

26.02.2015. Jan VukasovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/FlowFestivalLjubljana

Foto: facebook.com/FlowFestivalLjubljana

Finski Flow festival već godinama djeluje u Helsinkiju kao vrlo uspješna manifestacija koja objedinjuje urbanu glazbu i umjetnost te čak i kulinarstvo, a sada se pokreće u Ljubljani. Naši susjedi su već objavili prve headlinere a to su: Pet Shop Boys, Run The Jewels, Caribou, MetronomyRóisín MurphyJosé GonzálezBonobo (DJ set), Âme, Dixon, DJ Koze i Derrick May, dok će od regionalnih izvođača nastupiti Edo Maajka, Bad CopyPolona Kasal x KALUTorul. Također je najavljeno da će na festivalu nastupiti preko trideset izvođača pa je ovo tek djelić onoga što nam Finci planiraju servirati u susjedstvu. Kao što možete vidjeti, ovo je vrlo impresivan početni lineup za bilo koji festival, a kamoli tek za prvu godinu što nam govori kako su organizatori vrlo ozbiljno shvatili Ljubljanu kao potencijalnu festivalsku meku u budućnosti, što nama, kao prvim susjedima, sigurno odgovara. Festival će se održati kroz tri dana, od 26. do 28. lipnja, a izvođači će nastupiti na tri različite pozornice. Trodnevne early bird ulaznice će vas koštati 85 eura, dok ćete od 1. travnja morati izdvojiti 95 eura, a jednodnevne ulaznice će biti dostupne kasnije te o njima za sada još nema informacija.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Komentari