Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Kings of Leon objavili detalje novog albuma

08.06.2013. Karlo Lončar
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Američki rock sastav poznat po hitovima kao što su Use Somebody, Sex On Fire, California Waiting, objavio je prve službene novosti vezane uz novi, šesti po redu studijski album. Dugo očekivani album, trebao bi izaći u rujnu ove godine te album nosi ime Mechanical Bull.

Mechanical Bull snimljen je u Nashvilleu pod producentskom palicom Angela Petraglia te će album naslijediti zadnji izdani album Come Around Sundown, koji je izašao 2010. godine.

Bassist Jared Followill opisao je nadolazeći album kao kombinaciju prethodnih albuma Youth & Young Manhood, Because Of The Times i albuma Aha Shake Heartbreak, gdje će band nastojati prikazati glazbenu zrelost uz zadržavanje karakterističnog stila, kojeg su izgradili tokom godina.

Očekuje se da će Kings Of Leon nove pjesme predstaviti na nadolazećim ljetnim festivalima.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari