Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Kings of Leon objavili detalje novog albuma

08.06.2013. Karlo Lončar
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Američki rock sastav poznat po hitovima kao što su Use Somebody, Sex On Fire, California Waiting, objavio je prve službene novosti vezane uz novi, šesti po redu studijski album. Dugo očekivani album, trebao bi izaći u rujnu ove godine te album nosi ime Mechanical Bull.

Mechanical Bull snimljen je u Nashvilleu pod producentskom palicom Angela Petraglia te će album naslijediti zadnji izdani album Come Around Sundown, koji je izašao 2010. godine.

Bassist Jared Followill opisao je nadolazeći album kao kombinaciju prethodnih albuma Youth & Young Manhood, Because Of The Times i albuma Aha Shake Heartbreak, gdje će band nastojati prikazati glazbenu zrelost uz zadržavanje karakterističnog stila, kojeg su izgradili tokom godina.

Očekuje se da će Kings Of Leon nove pjesme predstaviti na nadolazećim ljetnim festivalima.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari