Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Kings of Leon objavili detalje novog albuma

08.06.2013. Karlo Lončar
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Američki rock sastav poznat po hitovima kao što su Use Somebody, Sex On Fire, California Waiting, objavio je prve službene novosti vezane uz novi, šesti po redu studijski album. Dugo očekivani album, trebao bi izaći u rujnu ove godine te album nosi ime Mechanical Bull.

Mechanical Bull snimljen je u Nashvilleu pod producentskom palicom Angela Petraglia te će album naslijediti zadnji izdani album Come Around Sundown, koji je izašao 2010. godine.

Bassist Jared Followill opisao je nadolazeći album kao kombinaciju prethodnih albuma Youth & Young Manhood, Because Of The Times i albuma Aha Shake Heartbreak, gdje će band nastojati prikazati glazbenu zrelost uz zadržavanje karakterističnog stila, kojeg su izgradili tokom godina.

Očekuje se da će Kings Of Leon nove pjesme predstaviti na nadolazećim ljetnim festivalima.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Komentari