Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Kings of Leon objavili detalje novog albuma

08.06.2013. Karlo LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Američki rock sastav poznat po hitovima kao što su Use Somebody, Sex On Fire, California Waiting, objavio je prve službene novosti vezane uz novi, šesti po redu studijski album. Dugo očekivani album, trebao bi izaći u rujnu ove godine te album nosi ime Mechanical Bull.

Mechanical Bull snimljen je u Nashvilleu pod producentskom palicom Angela Petraglia te će album naslijediti zadnji izdani album Come Around Sundown, koji je izašao 2010. godine.

Bassist Jared Followill opisao je nadolazeći album kao kombinaciju prethodnih albuma Youth & Young Manhood, Because Of The Times i albuma Aha Shake Heartbreak, gdje će band nastojati prikazati glazbenu zrelost uz zadržavanje karakterističnog stila, kojeg su izgradili tokom godina.

Očekuje se da će Kings Of Leon nove pjesme predstaviti na nadolazećim ljetnim festivalima.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari