Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najavljen novi album Manic Street Preachersa!

09.07.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Manic Street Preachers

Foto: facebook.com/ Manic Street Preachers

Welški trojac Manic Street Preachers pripremili su puno novosti za sve one koji ih rado slušaju. Nakon tri godine od zadnjeg albuma “Postcards From A Young Man”, najavili su jedanaesti studijski album “Rewind the film”. Službeno izlazi 19. rujna, a snimljen je po privatnim studijima članova benda. Osim toga, izbacili su singl istoimen albumu –  Rewind the film. Na njemu su ugostili i engleskog producenta, tekstopisca i gitarista Richarda Hawleya (poznat po suradnji s Arctic Monkeysima, Robby Williamsom, All Saintsima…) Singl je i dobio video, ali nije ujedno i najavni singl za novi album. Taj izlazi tek 9. rujna pod nazivom Show Me The Wonder. Nakon izlaska najavnog singla, bend najavljuje UK turneju.

 

Objavljena je i lista pjesama s nadolazećeg albuma Rewind The Film :

‘This Sullen Welsh Heart’
‘Show Me The Wonder’
‘Rewind The Film’
‘Builder Of Routines’
‘4 Lonely Roads’
‘(I Miss The) Tokyo Skyline’
‘Anthem For A Lost Cause’
‘As Holy As The Soil (That Buries Your Skin)’
‘3 Ways To See Despair’
‘Running Out Of Fantasy’
‘Manorbier’
’30 Year War’

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari