Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

U2 nenajavljeno objavili novi album i dali ga na besplatni download!

09.09.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: www.u2.com

Foto: www.u2.com

U2 je nenadano i potpuno neočekivano objavio novi album, „Songs of Innocence“! Na predstavljanju novog iPhone 6 u Kaliforniji, bend je prvo odsvirao novi singl, The Miracle (of Joey Ramone), nakon čega su najavili album i istovremeno ga pustili na besplatni download s iTunesa. Do 13. listopada album će biti moguće nabaviti samo preko Appleove glazbene mašinerije.

„Songs of Innocence“ je njihov trinaesti studijski album, a dolazi pet godina nakon albuma „No Line on the Horizon“. Na albumu se nalazi 11 pjesama, koje su producirali Danger Mouse, Paul Epworth, Flood i Ryan Tedder (poznat i kao pjevač benda One Republic). Bono je povodom izlaska albuma dao izjavu časopisu Rolling Stone, u kojoj je rekao kako su željeli napraviti veoma intimni album, kojim žele otkriti zašto su u bendu, koje su veze oko benda, prijateljstva i obitelji. Također je dodao da album ima posebnu koheziju stihova, kakve nije bilo na prijašnjim albumima, te da je gotovo koneptualan, cijeli album donosi doživljaj prvih životnih iskustava.

Na albumu se ne nalaze singlovi koje su objavili ranije ove godine, Ordinary Love i Invisible. Pjesma Iris (Hold Me Close) posvećena je Bonovoj majci, This Is Where You Can Reach Me Now je posveta The Clashu, a Raised by Wolves govori o auto-bombama u Dublinu.

 1. The Miracle (of Joey Ramone)
 2. Every Breaking Wave
 3. California (There is No End to Love)
 4. Song for Someone
 5. Iris (Hold Me Close)
 6. Volcano
 7. Raised by Wolves
 8. Cedarwood Road
 9. Sleep Like a Baby Tonight
 10. This Is Where You Can Reach Me Now
 11. The Troubles

Komentari