Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Veseli i novi Stampedo u Vintageu!

08.09.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Stampedo

Foto: facebook.com/ Stampedo

U sklopu koncertne promocije soundtracka albuma filma Sonja i bik , Vintage Industrial bar na pozornicu dovodi osvježeni Stampedo, predvođen jedinstvenom Ivankom Mazurkijević koja je za glazbu u filmu nagrađena Zlatnom Arenom. Nakon duže kreativne pauze, na petak, i to trinaesti – da razuvjeri one sklone praznovjerju, Vintage će prodrmati nova i vesela glazba Stampeda. Ivanka fanovima poručuje: ”Treba odsvirati nove pjesme, no nećemo zaboraviti stare!”

Album od 13 pjesama je nastao u suradnji s Damirom Martinovićem Mrletom, koji će sa svojim sastavom Let 3 nastupiti 26.9 – također u Vintage Industrial baru. Prvih pet singlova albuma već je izišlo, a među njima se osim nove Dubidup feat. Krmpa (Deafness by Noise), nalazi i singl suradnje s Aljošom Šerić iz Pavela – Parkirališta u srcu.

Početak koncerta je najavljen u 21 sat.

Cijena ulaznica za koncert iznosi 20 kuna i može se kupiti na dan koncerta, i to na ulazu u sam klub.

Komentari