Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Veseli i novi Stampedo u Vintageu!

08.09.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Stampedo

Foto: facebook.com/ Stampedo

U sklopu koncertne promocije soundtracka albuma filma Sonja i bik , Vintage Industrial bar na pozornicu dovodi osvježeni Stampedo, predvođen jedinstvenom Ivankom Mazurkijević koja je za glazbu u filmu nagrađena Zlatnom Arenom. Nakon duže kreativne pauze, na petak, i to trinaesti – da razuvjeri one sklone praznovjerju, Vintage će prodrmati nova i vesela glazba Stampeda. Ivanka fanovima poručuje: ”Treba odsvirati nove pjesme, no nećemo zaboraviti stare!”

Album od 13 pjesama je nastao u suradnji s Damirom Martinovićem Mrletom, koji će sa svojim sastavom Let 3 nastupiti 26.9 – također u Vintage Industrial baru. Prvih pet singlova albuma već je izišlo, a među njima se osim nove Dubidup feat. Krmpa (Deafness by Noise), nalazi i singl suradnje s Aljošom Šerić iz Pavela – Parkirališta u srcu.

Početak koncerta je najavljen u 21 sat.

Cijena ulaznica za koncert iznosi 20 kuna i može se kupiti na dan koncerta, i to na ulazu u sam klub.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari