Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Veseli i novi Stampedo u Vintageu!

08.09.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Stampedo

Foto: facebook.com/ Stampedo

U sklopu koncertne promocije soundtracka albuma filma Sonja i bik , Vintage Industrial bar na pozornicu dovodi osvježeni Stampedo, predvođen jedinstvenom Ivankom Mazurkijević koja je za glazbu u filmu nagrađena Zlatnom Arenom. Nakon duže kreativne pauze, na petak, i to trinaesti – da razuvjeri one sklone praznovjerju, Vintage će prodrmati nova i vesela glazba Stampeda. Ivanka fanovima poručuje: ”Treba odsvirati nove pjesme, no nećemo zaboraviti stare!”

Album od 13 pjesama je nastao u suradnji s Damirom Martinovićem Mrletom, koji će sa svojim sastavom Let 3 nastupiti 26.9 – također u Vintage Industrial baru. Prvih pet singlova albuma već je izišlo, a među njima se osim nove Dubidup feat. Krmpa (Deafness by Noise), nalazi i singl suradnje s Aljošom Šerić iz Pavela – Parkirališta u srcu.

Početak koncerta je najavljen u 21 sat.

Cijena ulaznica za koncert iznosi 20 kuna i može se kupiti na dan koncerta, i to na ulazu u sam klub.

Komentari