Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Neno Belan & Fiumens pripremaju najromantičniji koncert u Tvornici

10.01.2013. Ora Ines
http://www.facebook.com/nbelan

http://www.facebook.com/nbelan

Već tradicionalno Neno Belan i Fiumens pripremaju glazbenu poslasticu uoči Valentinova. Tu tradiciju započeli su prije nekoliko godina rasprodanim koncertom u Tvornici, a nakon toga su dvije godine za redom napunili Dom sportova. Neno se ove godine sa svojim Fiumensima vraća na mjesto gdje je sve počelo i priprema dvodnevni koncert u Tvornici.

Vrhunska atmosfera je zagarantirana, a osim starih hitova kao što su ”Ponoćna zvona”, ”Srce od leda”, ”Dotakni me usnama”, ”Divojka sa juga” i drugih odlično prihvaćenih pjesama, Neno će na ovom koncertu zasvirati i aktualni singl, pjesmu sa ovogodišnjeg Šibenskog festivala, ”Ulicama grada (Pjesma sreće)”, sa kojom je u međuvremenu osvojio domaći eter. Koncerti će se održati 8. i 9.veljače s početkom u 21 sat.

Cijene ulaznica su do 15.1. 70 kn, a od 15.1 80 kn. Na dan koncerta će pak biti 100 kn. Ne sumnjamo da će ovo biti kao i svake godine najromantičniji koncert !

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari