Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Neno Belan & Fiumens pripremaju najromantičniji koncert u Tvornici

10.01.2013. Ora Ines
http://www.facebook.com/nbelan

http://www.facebook.com/nbelan

Već tradicionalno Neno Belan i Fiumens pripremaju glazbenu poslasticu uoči Valentinova. Tu tradiciju započeli su prije nekoliko godina rasprodanim koncertom u Tvornici, a nakon toga su dvije godine za redom napunili Dom sportova. Neno se ove godine sa svojim Fiumensima vraća na mjesto gdje je sve počelo i priprema dvodnevni koncert u Tvornici.

Vrhunska atmosfera je zagarantirana, a osim starih hitova kao što su ”Ponoćna zvona”, ”Srce od leda”, ”Dotakni me usnama”, ”Divojka sa juga” i drugih odlično prihvaćenih pjesama, Neno će na ovom koncertu zasvirati i aktualni singl, pjesmu sa ovogodišnjeg Šibenskog festivala, ”Ulicama grada (Pjesma sreće)”, sa kojom je u međuvremenu osvojio domaći eter. Koncerti će se održati 8. i 9.veljače s početkom u 21 sat.

Cijene ulaznica su do 15.1. 70 kn, a od 15.1 80 kn. Na dan koncerta će pak biti 100 kn. Ne sumnjamo da će ovo biti kao i svake godine najromantičniji koncert !

(Visited 92 times, 1 visits today)

Komentari