Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Neno Belan & Fiumens pripremaju najromantičniji koncert u Tvornici

10.01.2013. Ora InesVrijeme čitanja: 1 minuta
http://www.facebook.com/nbelan

http://www.facebook.com/nbelan

Već tradicionalno Neno Belan i Fiumens pripremaju glazbenu poslasticu uoči Valentinova. Tu tradiciju započeli su prije nekoliko godina rasprodanim koncertom u Tvornici, a nakon toga su dvije godine za redom napunili Dom sportova. Neno se ove godine sa svojim Fiumensima vraća na mjesto gdje je sve počelo i priprema dvodnevni koncert u Tvornici.

Vrhunska atmosfera je zagarantirana, a osim starih hitova kao što su ”Ponoćna zvona”, ”Srce od leda”, ”Dotakni me usnama”, ”Divojka sa juga” i drugih odlično prihvaćenih pjesama, Neno će na ovom koncertu zasvirati i aktualni singl, pjesmu sa ovogodišnjeg Šibenskog festivala, ”Ulicama grada (Pjesma sreće)”, sa kojom je u međuvremenu osvojio domaći eter. Koncerti će se održati 8. i 9.veljače s početkom u 21 sat.

Cijene ulaznica su do 15.1. 70 kn, a od 15.1 80 kn. Na dan koncerta će pak biti 100 kn. Ne sumnjamo da će ovo biti kao i svake godine najromantičniji koncert !

(Visited 100 times, 1 visits today)

Komentari