Istaknuto
24.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između sedam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

23.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Svatko od nas ima svoju privatnu verziju Đoleta jer čika Đole to zaslužuje, i iako nikada pročitati neće silne priče njemu u čast ispisane, bilo bi mu sigurno drago što se piše na račun i za račun njega.

Glazba

Ziher playlista: Glazba iz božićnih filmova za bolji blagdanski ugođaj

24.12.2020. Eva JuraškiFoto: joyeuxno-el.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Svi smo željno dočekali najveselije i najradosniji dio godine kada bar na trenutak možemo biti bezbrižni i zaboraviti na svu realnost koja je oko nas.

Kad nam netko spomene Božić, osim tradicionalnog okupljanja s najmilijima, većina ga veže uz neizostavne božićne filmove. Svatko od nas vjerojatno ima popis svojih najdražih koje vrti iz godine u godinu. Već napamet znamo svaku scenu filma i nastojimo si racionalizirati zašto ove godine ne pogledati isti taj isti film jer, ruku na srce, koliko često repriziramo filmove druge tematike?

Srce kaže drugačije i vraća nas iznova svake godine u svijet nepodopština Kevina u New Yorku jer realno Božić bez „Sam u kući” je nezamisliv.

Upravo iz tog razloga vaš dragi Ziher vam je odlučio putem pjesama napraviti podsjetnik na sve poznatije filmove bez kojih ne možemo zamisliti ni jedan Božić. Kako su moji filmovi bez kojih ne mogu zamisliti Božić upravo Sam u kući 1&2, nisam mogla odoljeti iskušenju da se ne nađe velika većina soundtracka iz filma na listi.

Ne brinite da će ova playlista biti još jedno Kevinovo putovanje jer vas čeka još iznenađenja iz mnogih drugih što starijih, što novijih svima znanih filmova. Kao šećer na kraju očekuje vas pjesma iz završne scene najdirljivijeg božićnog filma.

Badnjak nam je pokucao na vrata, u tijeku su zadnje pripreme za Božić i ova playlista dolazi kao naručena za last minute božićni ugođaj putem koje vam ekipa iz Zihera želi sve najbolje za nadolazeće blagdane i da ostanete zdravi i veseli kakvi ste nam bili i do sada.

Stoga božićni countdown može krenuti:

(Visited 109 times, 1 visits today)

Komentari