Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Blink 182 počeli snimati novi album

18.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/blink182

Foto: facebook.com/blink182

Kalifornijska punk rock grupa Blink 182 danas je najavila početak snimanja novog studijskog albuma koji planiraju izdati sljedeće ljeto. Gitarist i vokalist Mark Hoppus rekao je kako je snimanje albuma bilo planirano još za početak ove godine, ali da je bend, zbog osobnih razloga, snimanje morao odgoditi za kraj godine. Iako imaju jako malo vremena za snimiti cijeli album, popularni rockeri nadaju se da će album ipak završiti i izdati na ljeto 2015. To će biti Blinkov sedmi studijski album nakon hvaljenog “Neighbourhoods”  koji je izašao još ‘davne’ 2011.

Komentari