Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Blink 182 počeli snimati novi album

18.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/blink182

Foto: facebook.com/blink182

Kalifornijska punk rock grupa Blink 182 danas je najavila početak snimanja novog studijskog albuma koji planiraju izdati sljedeće ljeto. Gitarist i vokalist Mark Hoppus rekao je kako je snimanje albuma bilo planirano još za početak ove godine, ali da je bend, zbog osobnih razloga, snimanje morao odgoditi za kraj godine. Iako imaju jako malo vremena za snimiti cijeli album, popularni rockeri nadaju se da će album ipak završiti i izdati na ljeto 2015. To će biti Blinkov sedmi studijski album nakon hvaljenog “Neighbourhoods”  koji je izašao još ‘davne’ 2011.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari