Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

CTF u velikom pogonu: DC Breaks

17.04.2013. Borna Radatović

 

najava

Ovaj petak, 19.4. u grad nam stiže prava glazbena poslastica. Dio renomiranog britanskog dua DC Breaks gostuje u sklopu Chew the fat programa. U veliki pogon tvornice stiže Chris Page, kojemu će izostati podrška Dan Haversa, ali svejedno očekujemo zanimljivu večer punu žestokih ritmova.
Ovaj dvojac iza sebe ima već duži niz godina u kojima su nakupili podosta zavidnih iskustava. Surađujući s brojnim poznatim imenima poput Tinnie Tempaha i Examplea pa sve do Andy C-a, za čiji label Ram Records službeno objavljuju od 2010. godine.
Da bi dobili bolju sliku o čemu se tu radi, dovoljno je spomenuti da s njima zajedno na istom label-u objavljujuNoisia, Sub Focus, Calyx & TeeBee i mnogi drugi. Valja napomenuti da dolaze kod nas nakon što su prošlog mjeseca imali čak tri trake na beatportovoj top 10 drum n bass ljestvici, što će ga reći da su trenutno veoma IN.
Uz Chris-a će nastupiti već poznata ekipa CTF-a; DJ-i Yesh i DMT te MC Tone Tuoro, koji s ovim partijem nakratko sele u veliki pogon, nakon pregršt puta napunjenog malog pogona.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari