Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

CTF u velikom pogonu: DC Breaks

17.04.2013. Borna Radatović

 

najava

Ovaj petak, 19.4. u grad nam stiže prava glazbena poslastica. Dio renomiranog britanskog dua DC Breaks gostuje u sklopu Chew the fat programa. U veliki pogon tvornice stiže Chris Page, kojemu će izostati podrška Dan Haversa, ali svejedno očekujemo zanimljivu večer punu žestokih ritmova.
Ovaj dvojac iza sebe ima već duži niz godina u kojima su nakupili podosta zavidnih iskustava. Surađujući s brojnim poznatim imenima poput Tinnie Tempaha i Examplea pa sve do Andy C-a, za čiji label Ram Records službeno objavljuju od 2010. godine.
Da bi dobili bolju sliku o čemu se tu radi, dovoljno je spomenuti da s njima zajedno na istom label-u objavljujuNoisia, Sub Focus, Calyx & TeeBee i mnogi drugi. Valja napomenuti da dolaze kod nas nakon što su prošlog mjeseca imali čak tri trake na beatportovoj top 10 drum n bass ljestvici, što će ga reći da su trenutno veoma IN.
Uz Chris-a će nastupiti već poznata ekipa CTF-a; DJ-i Yesh i DMT te MC Tone Tuoro, koji s ovim partijem nakratko sele u veliki pogon, nakon pregršt puta napunjenog malog pogona.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari