Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

CTF u velikom pogonu: DC Breaks

17.04.2013. Borna Radatović

 

najava

Ovaj petak, 19.4. u grad nam stiže prava glazbena poslastica. Dio renomiranog britanskog dua DC Breaks gostuje u sklopu Chew the fat programa. U veliki pogon tvornice stiže Chris Page, kojemu će izostati podrška Dan Haversa, ali svejedno očekujemo zanimljivu večer punu žestokih ritmova.
Ovaj dvojac iza sebe ima već duži niz godina u kojima su nakupili podosta zavidnih iskustava. Surađujući s brojnim poznatim imenima poput Tinnie Tempaha i Examplea pa sve do Andy C-a, za čiji label Ram Records službeno objavljuju od 2010. godine.
Da bi dobili bolju sliku o čemu se tu radi, dovoljno je spomenuti da s njima zajedno na istom label-u objavljujuNoisia, Sub Focus, Calyx & TeeBee i mnogi drugi. Valja napomenuti da dolaze kod nas nakon što su prošlog mjeseca imali čak tri trake na beatportovoj top 10 drum n bass ljestvici, što će ga reći da su trenutno veoma IN.
Uz Chris-a će nastupiti već poznata ekipa CTF-a; DJ-i Yesh i DMT te MC Tone Tuoro, koji s ovim partijem nakratko sele u veliki pogon, nakon pregršt puta napunjenog malog pogona.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari