Istaknuto
22.05.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ovog tjedna nudi izbor domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

21.05.2019.

Vrijeme čitanja: 10 minute Da je nostalgija najdraža hrana Hollywooda već je odavno jasno, a još jedna potvrda toga nove su verzije davno zaboravljenih i preboljenih serija.

Glazba

Novi singlovi House of Pablo bendova uoči HoP festivala

19.02.2015. Jan VukasovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Press

Foto: Press

Puno smo vam već pisali o House of Pablo kolektivu i festivalu, koji počinje sutra u Tvornici kulture, a uoči festivala dva su benda iz kolektiva objavila nove pjesme. Radi se o singlovima s House of Pablo kompilacije koju su dobili svi koji su kupili festivalsku ulaznicu za HoP festival, koji se održava 20. i 21. veljače u Tvornici kulture. Festivalske karte omogućuju i upad u KSET 22.2. na treći dan festivala i pružaju vam priliku za druškanje s mamurnim društvancem iz Pablove brvnare. No, festivalske karte se više ne mogu kupiti, a jednodnevne karte mogu se kupiti za 30 kn još danas, odnosno 40 kn na ulazu.

She Loves Pablo su nas prije koji tjedan već počastili novim singlom Center of the Earth pa je sada red na ostalima. Muscle Tribe of Danger and Excellence su izbacili svoj singl M31,a Killed A Fox su nam poklonili Beyond repair. Oba singla možete poslušati na nekoliko radio stanica, a Muscle Tribe je izbacio i videospot, dok će Killed A Fox video izbaciti uskoro. Vidimo su u petak. I subotu. I nedjelju.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Komentari