Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Novi singlovi House of Pablo bendova uoči HoP festivala

19.02.2015. Jan Vukasović
Foto: Press

Foto: Press

Puno smo vam već pisali o House of Pablo kolektivu i festivalu, koji počinje sutra u Tvornici kulture, a uoči festivala dva su benda iz kolektiva objavila nove pjesme. Radi se o singlovima s House of Pablo kompilacije koju su dobili svi koji su kupili festivalsku ulaznicu za HoP festival, koji se održava 20. i 21. veljače u Tvornici kulture. Festivalske karte omogućuju i upad u KSET 22.2. na treći dan festivala i pružaju vam priliku za druškanje s mamurnim društvancem iz Pablove brvnare. No, festivalske karte se više ne mogu kupiti, a jednodnevne karte mogu se kupiti za 30 kn još danas, odnosno 40 kn na ulazu.

She Loves Pablo su nas prije koji tjedan već počastili novim singlom Center of the Earth pa je sada red na ostalima. Muscle Tribe of Danger and Excellence su izbacili svoj singl M31,a Killed A Fox su nam poklonili Beyond repair. Oba singla možete poslušati na nekoliko radio stanica, a Muscle Tribe je izbacio i videospot, dok će Killed A Fox video izbaciti uskoro. Vidimo su u petak. I subotu. I nedjelju.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari