Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Novi singlovi House of Pablo bendova uoči HoP festivala

19.02.2015. Jan Vukasović
Foto: Press

Foto: Press

Puno smo vam već pisali o House of Pablo kolektivu i festivalu, koji počinje sutra u Tvornici kulture, a uoči festivala dva su benda iz kolektiva objavila nove pjesme. Radi se o singlovima s House of Pablo kompilacije koju su dobili svi koji su kupili festivalsku ulaznicu za HoP festival, koji se održava 20. i 21. veljače u Tvornici kulture. Festivalske karte omogućuju i upad u KSET 22.2. na treći dan festivala i pružaju vam priliku za druškanje s mamurnim društvancem iz Pablove brvnare. No, festivalske karte se više ne mogu kupiti, a jednodnevne karte mogu se kupiti za 30 kn još danas, odnosno 40 kn na ulazu.

She Loves Pablo su nas prije koji tjedan već počastili novim singlom Center of the Earth pa je sada red na ostalima. Muscle Tribe of Danger and Excellence su izbacili svoj singl M31,a Killed A Fox su nam poklonili Beyond repair. Oba singla možete poslušati na nekoliko radio stanica, a Muscle Tribe je izbacio i videospot, dok će Killed A Fox video izbaciti uskoro. Vidimo su u petak. I subotu. I nedjelju.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari