Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Kim Deal napustila Pixiese!

15.06.2013. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/pixies

Foto: facebook.com/pixies

Članovi američke institucije alternativnog rocka Pixies objavili su putem svoje službene Facebook stranice priopćenje da je basistica Kim Deal odlučila napustiti bend. Bend osnovan 1986. godine djelovao je cijelu karijeru u istom sastavu, a izdali su četiri izuzetno hvaljena i utjecajna studijska albuma. Od 1993. godine do 2004. godine nisu djelovali, kada su ponovno okupljeni na turnejama u cijelosti izvodili spomenute albume. Zadnjih godina bili su na pauzi, a preostali članovi Francis Black, Joey Santiago i David Lovering izjavili su da će Kim uvijek ostati dio benda.
Hoće li i kako će uopće bend nastaviti dalje s djelovanjem nije poznato, jer teško će zamijeniti karizmatičnu Kim kao vokalisticu na Gigantic ili njen bas na Debaser.Kim je trenutno na turneji sa svojim drugim bendom, The Breeders, a nije se još izjasnila o svom napuštanju Pixiesa.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari