Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Kim Deal napustila Pixiese!

15.06.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/pixies

Foto: facebook.com/pixies

Članovi američke institucije alternativnog rocka Pixies objavili su putem svoje službene Facebook stranice priopćenje da je basistica Kim Deal odlučila napustiti bend. Bend osnovan 1986. godine djelovao je cijelu karijeru u istom sastavu, a izdali su četiri izuzetno hvaljena i utjecajna studijska albuma. Od 1993. godine do 2004. godine nisu djelovali, kada su ponovno okupljeni na turnejama u cijelosti izvodili spomenute albume. Zadnjih godina bili su na pauzi, a preostali članovi Francis Black, Joey Santiago i David Lovering izjavili su da će Kim uvijek ostati dio benda.
Hoće li i kako će uopće bend nastaviti dalje s djelovanjem nije poznato, jer teško će zamijeniti karizmatičnu Kim kao vokalisticu na Gigantic ili njen bas na Debaser.Kim je trenutno na turneji sa svojim drugim bendom, The Breeders, a nije se još izjasnila o svom napuštanju Pixiesa.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari