Istaknuto
07.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

05.11.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

Glazba

Najava: Jedan od rijetkih nastupa Pavela u Tvornici

07.03.2013. Zrinka Kunić

Foto: facebook.com/events

Sljedeći petak (15. ožujka) Tvornica kulture na jednu će večer postati dom fanova benda Pavel. I ne kažemo to tek tako. Koncert koji će Aljoša Šerić održati sa svojim bendom zaista će više nalikovati na neki kućni tulum nego na koncert u pravom smislu te riječi. Bit će tu i stajaćih, ali i sjedećih mjesta, a na pozornici će im se pridružiti i grupa Nola. Bitno je naglasiti da je to tek drugi nastup Pavela kojeg je publika mogla samo jednom do sada uživo doživjeti davne 2008. godine u klubu Sax. Za sve koji su tu priliku propustili, nemojte propustiti i ovu jer pitanje je kada će se pružiti sljedeća.

Ako se još uvijek pitate zašto biste trebali otići na koncert i poslušati Pavela, možda vas uspijemo uvjeriti činjenicom da je “Od prve zvijezde ravno” bio proglašen najboljim domaćim albumom prošle godine prema izboru Večernjeg lista (i mnogih drugih), peto mjesto dodjelio mu je Jutarnji list, a za ovogodišnji Porin nominiran je sa četiri nominacije – onom za pjesmu godine (“Zbog tebe”), pop album godine (“Od prve zvijezde ravno”), najbolju vokalnu suradnju (s Ivom Visković na singlu “Kalifornija”) i za najbolje likovno oblikovanje (Dinko Batarelo). Također, kritika je ovaj album ovjenčala pohvalama, a ovog zagrebačko-splitskog odvjetnika svrstala uz bok regionalnih velikana Dedića i Balaševića.

Ukoliko smo vas uspjeli zainteresirati, ili ste još i prije bili sigurni u svoju odluku, a još uvijek nemate kartu trk u prodavaonice Dallas Music Shopa (Tkalčićeva 7), Aquarius Music Shopa (Varšavska 13, Maksimirska 16 ili Branimir Centar), Dancing Beara (Gundulićeva 7), Croatia Recordsa (Bogovićeva 5) ili na prodajna mjesta Tvornice kulture i nabavite svoju kartu po pretprodajnoj cijeni od 50kn. Ukoliko se odlučite u zadnji čas, karta će vas koštati 70kn i moći ćete je naći na blagajni Tvornice. Tko ode, pričat će.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari